Blog

Hoe gaat het met Freelancevoorwaarden.nl? Hoe kun jij mij helpen? Wat zijn de plannen voor de toekomst? Dat en andere zaken die ik noemenswaardig vind lees je op dit blog.

 


◘ Op naar eerlijke freelancevoorwaarden!

De crowdfundcampagne die Freelancevoorwaarden.nl hield om geld op te halen voor eerlijke freelancevoorwaarden heeft binnen één week zijn doelbedrag opgehaald. Die eerlijke voorwaarden gaan er komen! Wanneer? Je leest het hier!

 


◘ Jarig! De balans na het eerste jaar

Freelancevoorwaarden.nl bestaat 1 jaar. Tijd om de balans eens op te maken. Want in dat eerste jaar is er een hoop veranderd. En in de nabije toekomst komen er nog mooie dingen aan. Waaronder: crowdfunding, zodat ik freelancevoorwaarden kan opstellen die eerlijk zijn voor zowel uitgeverijen/omroepen als freelances. Meer weten? Je leest het hier!

 


◘ En dat is 25!

Freelancevoorwaarden.nl is in de eerste negen maanden van zijn bestaan enorm gegroeid. En die groei gaat nog wel even door. Van deze partijen kun je de komende voorwaarden verwachten op deze site. Je leest het hier!

 


◘ Freelancers met goede ideeën gezocht!

Over inkoopvoorwaarden van uitgeverijen en omroepen valt stiekem best veel te vertellen. Wie had dat ooit gedacht? (Nou, eh, ik!) Freelancevoorwaarden.nl groeit dan ook als kool. En om die groei bij te benen, kan ik wel wat hulp gebruiken! Van jou! Lees hier hoe je kunt helpen!

 


◘ Help deze site groeien!

Het uiteindelijke doel van deze site is de freelancevoorwaarden van alle journalistieke uitgeverijen en omroepen van Nederland op één plek verzamelen. En hoewel de homepage een aardige lijst aan media telt, zijn dat ze nog lang niet allemaal. Maar daar kun jíj iets aan doen! Wat precies? Dat lees je hier!