Gezocht: Freelancers met goede ideeën!

 

Over inkoopvoorwaarden van uitgeverijen en omroepen valt stiekem best veel te vertellen. Wie had dat ooit gedacht? (Nou, eh, ik!) Freelancevoorwaarden.nl groeit dan ook als kool. En om die groei bij te benen, kan ik wel wat hulp gebruiken! Van jou!

 

Naast analyses van inkoopvoorwaarden van mediabedrijven publiceert Freelancevoorwaarden.nl sinds enkele maanden ook langere verhalen. Deze analyse bijvoorbeeld, waarin je leest welke uitgeverijen en omroepen je werk doorverkopen aan derden. En dit stuk, waarin je precies leest hoe lang media-partijen freelancers laten wachten op hun geld.

 

Later deze zomer volgt er nog veel meer. Zoals een artikel van freelancer Jorieke van Noorloos, die as we speak aan het uitzoeken is hoe (en of!) je als freelancer kunt onderhandelen over voorwaarden. En terwijl Jorieke daar op zwoegt, werkt advocaat Sebastiaan Brommersma zich in het zweet voor een artikel met juridische tips waar je écht wat aan hebt.

 

Want praktische tips, daar houdt Freelancevoorwaarden.nl van. Daarom zoek ik freelancers met goede ideeën voor praktische artikelen waar freelancers echt iets aan hebben (het liefst ook nog met auteursrecht als raakvlak).

 

Heb jij een dijk van een idee? Stuur me dan een mail met een pitch. Valt je idee in de smaak, dan huur ik je in!

 

Steun Freelancevoorwaarden.nl!

 

Deze site maakt inzichtelijk hoe uitgevers en omroepen met het werk en de rechten van freelancers omgaan.

 

Heb je iets gehad aan deze publicatie? Ondersteun Freelancevoorwaarden.nl dan met een donatie! Dat kan al vanaf 5 euro.

 

Met je donatie help je freelancers baas blijven over hun eigen werk. Dat is goed voor de hele journalistiek!

Mijn gekozen donatie € -