Deze site wil groeien. En jij kan helpen!

 

Champagne! Want Freelancevoorwaarden.nl bevat nu de voorwaarden van twintig uitgeverijen en omroepen. Maar compleet is de website nog lang niet. En daar kun jíj iets aan doen!

 

Het is een vraag die je kunt verwachten wanneer je een website als Freelancevoorwaarden.nl start: hoe volledig is je site nou eigenlijk? Nou, niet! Het uiteindelijke doel van deze site is de freelancevoorwaarden van alle journalistieke uitgeverijen en omroepen van Nederland op één plek verzamelen. En hoewel de homepage een aardige lijst aan media telt, ze zijn het nog lang niet allemaal.

 

Nog lang niet alles…
Wat cijfers: op 21 mei 2019 bevat deze site de voorwaarden van twintig uitgeverijen en omroepen. Op mijn bureau liggen nog de voorwaarden van nog eens tien omroepen en uitgeverijen te wachten, waaronder die van de NTR en uitgeverijen BCM en MPG (afkortingen galore!). Zodra die allemaal online staan, staat de teller op 30.

 

Maar de lijst van uitgeverijen en omroepen waarvan ik de freelancevoorwaarden nog niét heb is minstens 2,5 keer zo lang! Een tijd terug telde ik tijdens een uitgebreid rondje googelen zestig (zes-tig!) partijen die nog ontbreken in mijn overzicht. En dan heb ik er ongetwijfeld nog een paar gemist.

 

Maar jij kunt helpen!
En daarom heb ik jullie hulp nodig! Heb je freelancevoorwaarden van partijen die nog niet op deze website staan? Dan hoop ik dat je ze aan me wil mailen. Hieronder vind je de tien uitgeverijen en omroepen die bovenaan mijn verlanglijstje staan.

 

  • De Jonge Lezer
  • Human
  • IDG
  • L1
  • Mediahuis Limburg (voorheen Media Groep Limburg)
  • Omrop Fryslân
  • RTV Noord
  • RTV Utrecht
  • Sijthoff Media
  • WNL

Heb je voorwaarden van partijen die niet in dit lijstje staan, dan ontvang ik ze natuurlijk ook graag. Als je ze aan me mailt blijf je hoe dan ook anoniem!

 

Steun Freelancevoorwaarden.nl!

 

Deze site maakt inzichtelijk hoe uitgevers en omroepen met het werk en de rechten van freelancers omgaan.

 

Heb je iets gehad aan deze publicatie? Ondersteun Freelancevoorwaarden.nl dan met een donatie! Dat kan al vanaf 5 euro.

 

Met je donatie help je freelancers baas blijven over hun eigen werk. Dat is goed voor de hele journalistiek!

Mijn gekozen donatie € -