Videoworkshop

 

Wil je leren hoe je de inkoopvoorwaarden van uitgeverijen en omroepen het beste leest en waar ruimte zit tot onderhandeling? Ik leer het je met de workshop Freelancevoorwaarden ontwarren. Deze gratis videoworkshop geeft je alvast een voorproefje. 

 

Waarom zet je deze workshop zo online? Nu hoeft niemand je nog te boeken.
Ik geef in deze video tips die je ook in mijn echte workshop krijgt. Maar ik geef in deze video natuurlijk niet álles meteen weg. Als ik bij je langskom voor de workshop geef ik je nóg meer tips en inside informatie, wijd ik verder uit en ga ik dieper op zaken in en is er natuurlijk de kans om zoveel vragen te stellen als je wil.

 

Waarom kan ik deze videoworkshop niet in fullscreen-modus bekijken of naar mijn tv streamen?
Als ik je deze workshop zou laten streamen in super ultra mega hyper high definition (dat bestaat niet, maar je snapt wat ik bedoel), dan heb je weer minder reden om me te boeken om mijn uitgebreide praatje te komen houden. En bij je langskomen, fysiek of via digitale weg, is natuurlijk wat ik het liefst doe.

 

Als je langskomt om de workshop in het echt te komen geven, duurt hij dan ook zo kort?
Nee. Als ik bij je langskom om de workshop te geven, wijd ik op een aantal plekken verder uit en ga ik op sommige delen dieper in. En niet onbelangrijk: bij de échte workshop is er natuurlijk ruimte voor interactie en kun je me zoveel vragen stellen als je wil. Bij de digitale versie van de workshop kan dat natuurlijk ook.

 

Praat niet zo snel, joh. Ik heb ook even tijd nodig om dingen te verwerken!
Sorry, ik praat nou eenmaal snel. Maar gelukkig kun je me tijdens deze videoworkshop gewoon op pauze zetten. Dat kan bij de echte workshop dan weer niet!

 

Interessant dit. Hoe kan ik je boeken voor de échte workshop?
Wil je meer weten over deze workshop? Ben je op zoek naar een prijsopgaaf? Wil je een afspraak maken? Of wil je me via internet laten invliegen voor een online workshop? Stuur dan even een mailtje.

 

Supertof dat deze videoworkshop gratis is. Ik heb er echt veel aan gehad en wil je graag een kleinigheidje toestoppen om je te bedanken. Kan dat? 
Ja hoor. Als je op deze pagina omlaag scrollt kun je een kleine (of grote!) donatie achterlaten. Alvast heel erg bedankt als je besluit dat te doen, want iedere bijdrage helpt me deze site te onderhouden.

 

De videoworkshop ‘Freelancevoorwaarden ontwarren’ is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Vereniging Veronica.

 

Steun Freelancevoorwaarden.nl!

 

Deze site maakt inzichtelijk hoe uitgevers en omroepen met het werk en de rechten van freelancers omgaan.

 

Heb je iets gehad aan deze publicatie? Ondersteun Freelancevoorwaarden.nl dan met een donatie! Dat kan al vanaf 5 euro.

 

Met je donatie help je freelancers baas blijven over hun eigen werk. Dat is goed voor de hele journalistiek!

Mijn gekozen donatie € -